Zablude o muškarcima u koje još vjerujemo

Ovo je već godinama pitanje koje podjednako muči i muškarce i žene. Da li je muško-žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće?
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.06.2011. 15:38h

Iako većina žena smatra da dobro poznaje muškarce, moramo vas razočarati. Navedena tvrdnja nema veze s istinom. U nastavku saznajte koje su to teze u koje žene još uvijek slijepo vjeruju kada je jači pol u pitanju.

Kad je muško razmišljanje i funkcionisanje u pitanju, ljepša polovina gradi mišljenje na mnogim pogrešnim pretpostavkama. Za to su najčešće krive knjige i filmovi, koji o njima stvaraju potpuno drugačiju sliku nego što je u stvarnosti, prenosi net.hr.

Vrijeme je da jednom zauvijek raskrstite s postojećim lažima i zaboravite da su ikad postojale. U nastavku donosimo neke najučestalije mitove o muškarcima u koje žene još uvijek slijepo vjeruju, a ne bi trebale!

Muškarac će vas manje cijeniti ako mu ne pružite seksualni užitak

Ova je teza laž najgore vrste. Svi jako dobro znamo da se seksom ne može steći poštovanje i da prvi izlazak ne mora završiti seksom. Baš suprotno! Želite li ozbiljniju vezu, puno su važniji neki drugi detalji, komunikacija, govor tijela, igrice zavođenja... Ne srljajte! Prvo ga proučite pa tek onda krenite u 'akciju'.

Muškarci vole da jure za ženama

Ne, to je samo filmska scena, istina je ipak drugačija. Muškarci, baš kao i žene, imaju trenutke slabosti i često im je teško skupiti hrabrost i prići ženi koja im se sviđa.

Muškarci i žene mogu biti prijatelji, a da ne požele seks

Ovo je već godinama pitanje koje podjednako muči i muškarce i žene. Da li je muško-žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće? Odgovor je: vrlo teško i gotovo nemoguće. Razlog je činjenica što muškarci jako teško odvajaju prijateljstvo i strast

Muškarci vole iznenađenja

Ne, oni nijesu pretjerano ludi za njima. Iako novo seksi rublje ili pojavljivanje u peškiru nakon tuširanja mogu itekako rasplamsati mušku maštu, oni ipak vole neke konkretnije stvari. Faktor iznenađenja vrijedi samo ako mu nenadano poklonite sebe bez ikakve odjeće.

Bonus video: