Protiv Makedonije u Pljevljima

Sa predsjednikom opštine smo se u načelu sve dogovorili, i ostalo je samo da definišemo neke detalje", kazao je “Vijestima” gensek OSCG, Slobodan Kovačević.
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.06.2011. 22:26h

Muška odbojkaška reprezentacija Crne Gore najvjerovatnije će u Pljevljima dočekati Makedoniju, u prvom meču eliminacione runde kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Ako ne bude neočekivanih obrta, izabranici Ivana Joksimovića u “Adi” će protiv Makedonaca igrati 26. avgusta od 20 časova.

To je dogovoreno na današnjem sastanku u Pljevljima, na kojem su u ime Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovali izvršni direktor Igor Vušurović, član Predsjedništa Miodrag-Mitek Marković i generalni sekretar Slobodan Kovačević, te predsjednik opštine Pljevlja Filip Vuković.

"S obzirom na velike vrućine u tom periodu i špic turističe sezone, odlučili smo se za Pljevlja. Sa predsjednikom opštine smo se u načelu sve dogovorili, i ostalo je samo da definišemo neke detalje", kazao je “Vijestima” gensek OSCG, Slobodan Kovačević.

Revanš između Crne Gore i Makedonije biće odigran 3. ili 4. septembra, najvjerovatnije u Strumici.

Pobjednik ovog dvomeča ide na jedan od tri predkvalifikaciona turnira, u grupu A, u kojoj će se naći četiri selekcije sa Evropskog prvenstva, te bolji iz duela između Španije i pobjednika dvomeča predeliminacione runde kvalifikacija Gruzija – Danska.

Predkvalifikacioni turniri na programu su od 22. do 27. novembra, a samo prvoplasirana će izboriti prolaz u posljednji krug kvalifikacija za Igre u Londonu.

Bonus video: