Da li postoji razlika između žene u vezi i prostitutke?

Udata Helen Bakster iz Londona to je komentisala ovako: \'Kao i mnoge žene i ja sam u braku i imam djecu, od supruga dobijam nešto za uzvrat, ali je ili obrnuto. To je ljubav, jednostavno rečeno\'.
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.06.2011. 16:34h

Svaka je veza neki oblik prostitucije, tvrdi novinarka koja je zbog svojih stavova razbijesnila mnoge, ali neke se žene slažu s njom i imaju svoja objašnjenja.

Helen Krojdon, novinarka i autorka bestselera Sugar Daddy Diaries: When a fantasy became an obession tvrdi da iza svake dugogodišnje veze stoji prećutni dogovor vezan za novac kojem treba udovoljiti kako bi seksualni odnosi među partnerima funkcionisali, prenosi net.hr.

Ona je svoje stavove iznijela u kolumni za The Erotic Review, te u intervjuu koji je dala za Joy TV. 'Svaka veza je dogovor, ne postoji granica između veze i prostitucije', izjavila je Helen.

'Svi mi, podsvjesno ili svjesno, imamo neki cilj kada su veze u pitanju. Zbog veze se puno toga odričemo, u smislu vremena i slobode i ne bi to radili da na neki način nemamo koristi od toga', objasnila je.

Njen stav mnoge je razbijesnio i nije im jasno kako može tvrditi nešto tako.

Udata Helen Bakster iz Londona to je komentisala ovako: 'Kao i mnoge žene i ja sam u braku i imam djecu, od supruga dobijam nešto za uzvrat, ali je i obrnuto. To je ljubav, jednostavno rečeno'.

Ovo nije prvi put da je Helen Krojdon na sebe privukla pažnju zbog kontroverznih tvrdnji. Čim su njeni memoari sa temom o vezama objavljeni, našla se u središtu pažnje.

U memoarima objašnjava da su muškarci sa kojima je bila u vezi bili emocionalno nedostupni, ali su joj u zamjenu za emocije pružali neke materijalne stvari.

'U takozvanoj vezi 'sugar daddy' u kojoj sam bila, moj tadašnji partner mi je rekao: 'Nemam vremena ni mogućnosti da u vezu ulažem emocije, ali i dalje mi se sviđaš, želim da budem sa tobom, a kako bih kompenzovao to što ti ne mogu pružiti emocije, nadoknadiću to materijalnim stvarima', rekla je Helen Krojdon, koja dodaje da je malo vjerovatno da će neka veza uspjeti ako partneri na samom početku ne definišu ključne prednosti veze u koju se upuštaju.

'Bilo je i vrijeme da neko smogne hrabrosti da kaže istinu o tome šta većina žena i muškaraca potajno misli. Ljubav je takva da smo u srcu zapravo svi mi sebični, to je u ljudskoj prirodi', rekla je Dženi Viliams, koja se slaže s tvrdnjama autorke bestselera.

Bonus video: