U pripremi filmska verzija crtanog "Ben 10"

Priča prati sudbinu dječaka Bena Tenisona, koji se pomoću naprave koja je slična satu pretvara u deset različitih bića sa super moćima
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2011. 10:58h

Džoel Silver, producent ostvarenja "Umri muški", "Smrtonosnog oružja", "Matriksa", odlučio je da napravi filmsku verziju crtaća "Ben 10".

Na iznenađenje mnogih ljubitelja akcije, Džoel Silver pridružio se holivudskom trendu i odlučio da uskoči u biznis animiranih filmova.

Njegov projekat biće igrani film, odnosno filmska verzija popularne animirane TV serije za djecu 'Ben 10', koju planira da dovede na velika platna.

Ovaj crtani film počeo je sa prikazivanjem 2005. godine na "Cartoon Networku", a zatim je oduševio klince u svim djelovima svijeta.

Priča prati sudbinu dječaka Bena Tenisona, koji se pomoću naprave koja je slična satu pretvara u deset različitih bića sa super moćima.

Ovo neće biti prvi put da se snima igrana verzija serijala, ali će biti prva visokobudžetna holivudska adaptacija za bioskopske dvorane.

Silver je već jednom bio producent igrane verzije crtanog "Speed Racew" koja je propala, ali na tom primjeru je valjda dosta naučio i neće praviti iste greške.

Bonus video: