Za neodoljiv seksi osjećaj

Seksi osjećaj je zaista neprocjenjiv, posebno za žene. Da biste se osjećale što seksipilnije predlažemo da tu i tamo "uskočite" u mekan donji veš koji će milovati vaše tijelo.
138 pregleda 0 komentar(a)
zena, Foto: Www.allwomenstalk.com
zena, Foto: Www.allwomenstalk.com
Ažurirano: 15.06.2011. 10:55h

Pored toga što sjajno izgleda, seksi odjeća pomoći će vam da se ponovo zaljubite u svoje tijelo a ujedno i uzbudite partnera.

Slijedi 6 najizazovnijih seksi odjevnih predmeta koje jednostavno morate imati u svojoj ladici za veš.

Tange

Te mini-gaćice su idealne za dane kada se osjećate prilično divlje i seksi jer mogu dodatno da zapale vatru u spavaćoj sobi.

Muškarci ih jednostavno obožavaju: zato što ta vrsta veša jedva pokriva intimna “strateška” područja. Upravo to raspaljuje mušku maštu.

Korset

Danas se uglavnom koristi za "začinjavanje" seksualnog života, iako mu prvobitna namjena bila drugačija. Korste je izuzetno izazovan, jer blago steže struk, podiže grudi i čini ženu privlačnijom.

Seksi komplet

Seksi kompletići koji se sastoje iz 2 dijela – lagane, poluprovidne potkošulje i odgovarajuće gaćice su odličan izbor ako želite da izgledate seksi, a ipak ne i vulgarno.

Halteri

Imaju isključivo jedan cilj: "napaljivanje" muške mašte i zavođenje.

Seksi uniforma

Seksi uniforma pomoći će vam da se pretvorite u izazovnu zavodnicu.

Izbor je veliki: učenica, balerina, sobarica, seksi heroina, medicinska sestra, u svakom slučaju, ako to radite s vremena na vrijeme, nećete pogriješiti, obogatićete vaš seksualni život i dodatno uživati.

Bonus video: