Dvoje teško povrijeđenih u stravičnom udesu blizu Dobrakova

Kažić se kretao iz pravca Prijepolja a Mujazinović iz suprotnog smjera kada je došlo do njihovog direktnog sudara
313 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.06.2011. 20:32h

Podgoričanin Goran Kažić (46) vozač novijeg tipa mercedesa (PG-ZZ-203) i Damir Mujazinović (21) iz Brodareva koji je upravljao “audijem 80” (PP-003-SC) teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20 časova u mjestu Kumanica nedaleko od graničnog prelaza Dobrakovo, na magistralnom putu Bijelo Polje - Prijepolje.

Kažić se kretao iz pravca Prijepolja, a Mujazinović iz suprotnog smjera kada je došlo do njihovog direktnog sudara.

Na mjesto nezgode odmah su pristigli ljekari iz hitne službe bjelopoljskog Doma zdravlja. Doktora Jakov Šćekić rekao je da je Mujazinoviću prva pomoć ukazana na licu mjesta nakon čega je prebačen u urgentni blok a zatim i na hirurško odjeljenje bjelopoljske bolnice.

Prema riječima ortopeda doktora Petra Asanovića oba vozača su teško povrijeđena tim što je Mujazinović u kritičnom stanju prevezen u podgorički Klinički centar.

Kažić je radi daljeg tretmana zadržan na hirurško-ortopedskom odjeljenju bjelopoljske bolnice.

Dok je trajao uviđaj koji je obavio istražni sudija bjelopoljoskog Osnovnog suda Ivan Adamović zajedno sa zamjenikom osnovnog državnog tužioca Smiljanom Perović, vještakom za saobraćaj Milenkom Čabarkapom i ekipom policije, s obje strane graničnog prelaza formirale su se kilometarske kolone automobila.

Galerija

Bonus video: