UPOZORENI STE

Gradovi u kojima treba izbjegavati seks za jednu noć

Popularna serija Seks i grad godinama nas je uvjeravala da je Njujork prepun singl žena koje se rado prepuštaju strastima na jednu noć.
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 13:44h

Putovanja muškarcima mogu da ponude  puno toga: savršene gastronomske užitke, mogućnost da zalutaju, rasplet događaja kakav nijesu mogli ni zamisliti, susret s predivnom lokalnom djevojkom i  naravno, nezaboravan seks na jednu noć.

Ali, kada je seks u pitanju, uvijek treba uzeti u obzir neke stvari. Da li je sigurno imati seks u nekom gradu? Koliko će koštati soba? Kako će završiti avantura s lokalnom djevojkom?

Na stranici askmen.com sastavili su listu najkobnijih gradova za seks na jednu noć jer niko ne voli međunarodne incidente, a pritom su uzeli u obzir stepen oboljelih od gonoreje (gonoreja ili triper je polna bolest koju uzrokuje bakterija Neisseria gonorrhoeae; prenosi se vaginalnim, oralnim i analnim seksom), prosječne cijene hotelskih soba i čitav niz drugih faktora, prenosi net.hr.

Međutim, ako ste od onih kojima seks na jednu noć nije ni na kraj pameti, mnogo je razloga zbog kojih biste trebali da posjetite ove gradove.

5. Moskva

Na petom mjestu našla se Moskva. Zahvaljujući novopečenim ruskim milionerima, glavni ruski grad postao je jedan od najskupljih gradova na svijetu. Nikli su brojni soliteri, a cijene nekretnina rastu i rastu. Sve to savršena je kombinacija za uživanje u dekadentnom noćnom životu, a običnim smrtnicima neće biti otvorena sva vrata. I tako, ako ne plivate u novcu, ne izgledate kao Džordž Kluni ili ne igrate hokej za neki američki klub, bolje vam je da sreću, kada je seks na jednu noć u pitanju, okušate na nekom drugom mjestu.

Stopa zaraženih gonorejom: 139/100.000

Prosječna cijena hotelskih soba: 239,53 dolara

4. Njujork

Popularna serija Seks i grad godinama nas je uvjeravala da je Njujork prepun singl žena koje se rado prepuštaju strastima na jednu noć. To može biti istina, ali imajte na umu da su te žene stanovnice Njujorka, a u većini slučajeva to su i muškarci s kojima one razmjenjuju tjelesne tečnosti. I zato... ako nijeste u mogućnosti obdarenoj ljepotici koja se bavi PR-om reći u kojem ste dijelu Njujorka bili 11. septembra, možete zaboraviti seks s njom, jer ako postoji nešto što Njujorčanke mrze više od terorista – to su turisti!

Stopa zaraženih gonorejom: 80,3/100.000

Prosječna cijena hotelskih soba: 266,86 dolara

3. Edinburg

Na trećem mjestu je glavni grad Škotske, koji je zaradio naziv jednog od najljepših gradova na svijetu zahvaljujući nevjerojatnoj srednjovjekovnoj arhitekturi koja se savršeno izmiješala s modernom arhitekturom. Edinburg je prepun gotičkih crkvi, galerija i muzeja, a sve živi pod budnim okom zlokobnog i impozantnog dvorca Edinburg. Sve nabrojeno bez sumnje je predivno! S druge strane stanovnice grada i nijesu baš toliko privlačne.

Stopa zaraženih gonorejom: 287/100.000

Prosječna cijena hotelskih soba: 162,37 dolara

 2. Santjago

Glavni grad Čilea poznat je po tome što su njegove stanovnice prave ljepotice. Sa svojom starom kolonijalnom arhitekturom, bujnim parkovima i okolnim Andama, stekao je reputaciju kao jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. A jasno vam je što to znači – parovi, parovi i sve više parova!

Stopa zaraženih gonorejom: 291/100.000

Prosječna cijena hotelskih soba: 207,38 dolara

1. Tel Aviv

Izraelske žene poznate su po svojim liberalnim stavovima prema seksu, posebno u Tel Avivu, neslužbenom glavnom gradu hedonizma. Uz kilometarske plaže koje se protežu koliko vam pogled seže i bogat noćni život i klubove koji rade cijelu noć, sve zvuči idealno za seks sa nekom lokalnom ljepoticom. Pazite samo da ne naletite na ženu koja želi puno više od seksa na jednu noć. Većina žena u Tel Avivu obučeni su vojnici i dokrajčiće vas u uličnoj borbi. Upozoreni ste!

Stopa zaraženih gonorejom: 290/100.000

Prosječna cijena hotelskih soba: 223,46 dolara