Tri medalje za Crnu Goru

Srebrne medalje osvojile su Mirjana Martinović do 59, i Marija Kostić u ketegorji do 63 kilograma.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.06.2011. 21:43h

Crnogorska reprezentacija osvojila je danas tri medalje, dva srebra i bronzu na Mediteranskom prvenstvu u rvanju, koje se održava u “Mediteranskom sportskom centru” u Budvi.

Na programu drugog dana šampionata bilo je takmičenje u ženskoj konkurenciji, a naše reprezentativke su bile uspješnije od muškog dijela tima koji je prethodnog dana osvojio samo bronzu.

Srebrne medalje osvojile su Mirjana Martinović do 59, i Marija Kostić u ketegorji do 63 kilograma. Objema našim takmičarkama je za srebrnu medalju bila dovoljna po pobjeda - Martinović je savladala Grkinju Stamataoglu, a izgubila je od Turkinje Mectin, dok je Kostić dobila Turkinju Sapu, a izgubila je od Grkinje Papavasjaniju.

Bronzano odličje osvojila je Milica Drecun u kategoriji do 57 kilograma, a za medalju joj je bila dovoljna pobjeda nad reprezentativnom drugaricom Nelom Vujović.

Posljednejg dana takmičenja je i najjača konkurencija, pošto se za medalje u grčko - rimskom stilu nadmeću i neki od olimpijskih pobjednika. Eliminacije počinju u 9,30, a finala su od 18 sati.

Bonus video: