Četiri osobe povrijeđene, 21 saobraćajna nezgoda

Policija je podnijela 225 prekršajnih prijava i izdala 173 naloga za uplatu novčanih kazni.
0 komentar(a)
putevi, Foto: Zoran Đurić
putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.06.2011. 06:46h

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodila se 21 saobraćajna nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povrijeđene.Policija je podnijela 225 prekršajnih prijava i izdala 173 naloga za uplatu novčanih kazni.Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je oduzeta 31 vozačka dozvola i sedam parti registarskih tablica.

Povoljni uslovi za vožnju

U Cnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Raskrsnica magistralnog puta Podgorica-Petrovac i puta Golubovci-Mataguži-Tuzi, u centru Golubovaca, zatvorena je zbog radova. Saobraća se alternativnim lokalnim putevima, u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Vozila u tranzitu, iz Podgorice prema Golubovcima, skretaće desno 150 metara, južno od robne kuće, i kretaće se u jednom smjeru paralelno sa magistralnim putem prema jugu, sa uključivanjem na taj put poslije raskrsnice za Plavnicu.

Vozila iz pravca Bara prema Podgorici, na raskrsnici kod spomenika, skretaće desno prema Plavnici, nakon čega će se usmjeravati prema Šušunji, gdje će skretati lijevo, i preko Sjenokosa u jednom smjeru će se kretati prema školi do raskrsnice sa magistarlnim putem.

Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

Dio regionalnog puta Tušina-Bukovica se rekonstruiše, pa će saobraćaj biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u toku je sanacija mostova Ajkunići i Bijela crkva 2, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M2 u mjestu Ribarevine sanira se most, zbog čega se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj će, zbog izgradnje regionalnog vodovoda, na mjestu izvođenja radova saobraćaj biti regulisan semaforskom signalizacijom, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Na putu Prijepolje-Bijelo Polje, u mjestu Barski most, saniraju se tri tunela, a saobraćaj se obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, od 14 sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave saobraćaja putnička vozila i autobusi usmjeravaju se na put Prijepolje-Pljevlja.

Bonus video: