Aktuelni trendovi u farbanju kose

Kosa igra značajnu ulogu u ukupnom imidžu i utisku koji ostavljamo.Za savršen izgled neophodno je uskladiti boju kose sa tenom i bojom očiju.
80 pregleda 0 komentar(a)
kosa, Foto: Www.beautytipsworld.com
kosa, Foto: Www.beautytipsworld.com
Ažurirano: 31.05.2011. 21:54h

Slijede savjeti i trendovi za bojenje kose, pomoću kojih ćete lakše odabrati modernu boju koja vam najbolje stoji i ističe vašu prirodnu ljepotu.

Apsolutni trend ove godine jeste prirodnost: pri izboru boja vodite računa da bude prirodna i nećete pogriješiti, savjetuju stilisti.

Crvena boja – izuzetno moderna ove sezone.

Možete da se odlučite za prirodni crvenkasti odsjaj ili se pak prikloniti takođe vrlo modernom trendu neonskih boja i ofarbati kosu u dramatične nijanse crvene. Budite u tom slučaju vrlo oprezne jer sjajna crvena, intenzivna boja ističe sve nedostatke na licu.

Plava boja – kao i uvijek, tako i ove sezone.

Već poznato, plava izgledu daje određenu dozu seksipila.

Nijanse smeđe boje odgovaraju najvećem broju žena, najprirodnije su, pa tako nijedna sezona ne može proći bez nje.

Odaberite omiljenu nijansu vodeći računa da odgovara vašem tenu, a izbor je svakako veliki: od tamne čokolade do svijetlog karamela.

I na kraju crna: preporučuje se ženama sa blijedolikim tenom, kao i onim malo preplanulim.

Samo budite obazrive, ne pristaje baš svima.

Ako imate plave oči i sjajnu, zdravu i njegovanu kožu ne treba previše da razmišljate, ova boja savršeno će vam pristajati.

Bez obzira za koju se boju odlučile, imajte na umu, da je jedino zdrava i njegovana kosa lijepa, te da je sve uzalud ako je pravilno ne njegujete.

Bonus video: