Da, on je spreman za zajednički život

On ne mora oduševljeno da hrli u zagrljaj tvoje mame, ili da ide na fudbalske utakmice sa tvojim ocem, ali ako planira da život provede sa tobom mora da poštuje tvoju porodicu i prijatelje.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2011. 15:22h

Smatrate da je on čovjek vašeg života. Međutim, da li je on spreman za porodičan život? Evo nekoliko znakova koji će vam pomoći da nađete odgovor.

Podnošljive su mu i tvoje mane

On ti ne prigovara što mnogo trošiš, satima telefoniraš, loše parkiraš automobil...? To znači da su mu tvoje dobre osobine bitnije od tvojih mana i da će biti tolerantan kada počnete da živite pod istim krovom.

Želi da se smiri

Ako je vaš muškarac izgubio interes da izlazi i kaže da ga noćni život zamara, čak i pijanke sa ekipom, znak je da je spreman da 'zaplovi' u bračne vode.

Dobaro je ako on sve češće priča o tome kako bi volio da izgleda kuća u kojoj biste živjeli, kako bi se zvala vaša djeca, kako biste vi izgledala sa 'trbuščićem', piše sajt AskMen.

Stalno ste zajedno

Kaže da mu je dosadilo da se viđate nekoliko puta nedjeljno i da bi volio da ste stalno zajedno, ali ne zato što ne želi da troši benzin, ili zato što ti super kuvaš? To može da znači dvije stvari: da se 'vezao' za vas, da ste mu više od zabave i ljubavnice, ali i da se boji da opet bude samac, kao i da se zamorio od novih početaka.

Ne izbjegava tvoje roditelje

On ne mora oduševljeno da hrli u zagrljaj tvoje mame, ili da ide na fudbalske utakmice sa tvojim ocem, ali ako planira da život provede sa tobom mora da poštuje tvoju porodicu i prijatelje.

Ako se ne duri kada treba da ih vidi znači da je lijepo vaspitan, ali i da mu je zaista stalo do tebe jer uvažava ljude koje ti voliš.

Štedi zarad vašeg zajedničkog života

Kada si mu predložila da odete na more on je odbio jer želi od tog novca da kupi veći krevet za vas, kao i novu veš mašinu? Slobodno naruči vjenčanicu. I burmu počni da biraš, a još ako on iz prve pogodi kakvu želiš - vi ste zaista idealan par.

Bonus video: