Perez još jednu noć ostaje u bolnici

Ljekari su predložili da ostane još jednu noć u bolnici na posmatranju i da se sjutra obavi novi pregled skenerom", navodi se u saopštenju Zaubera.
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2011. 13:25h

Vozač Zaubera Serhio Perez provešće još jednu noć u bolnici iz predostrožnosti, poslije povrede u udesu tokom kvalifikacija za trku Formule jedan za Veliku nagradu Monaka, saopšteno je danas.

"Nakon što je proveo noć u bolnici princeza Grejs u Monaku, Serhio Perez je podvrgnut dodatnim ljekarskim pregledima. Ljekari su predložili da ostane još jednu noć u bolnici na posmatranju i da se sjutra obavi novi pregled skenerom", navodi se u saopštenju Zaubera.

Perez je tokom jučerašnjih kvalifikacija u udesu zadobio potres mozga i povredio butinu. Meksikanac je izgubio kontrolu kada je njegov auto iznenada proklizao na desno i udario vrhom u zaštitu na izlazu iz tunela, što je najbrži dio staze.

Auto se tada nekontrolisano okrenuo na stranu i punom silinom udario u zaštitni gumeni zid. Ukazana mu je prva pomoć dok se još nalazio u slupanom vozilu, a nakon toga je izvučen i odveden u bolnicu.

Perez je danas preko svoje stranice na društvenoj mreži Tviter zahvalio navijačima na podršci i rekao da očekuje da će za dvije nedjelje učestvovati na trci u Kanadi.

"Hvala na podršci. Zahvalan sam bogu što se ovako sve završilo. Ne mogu da se trkam u Monaku, ali vidjećemo se u Montrealu", naveo je 21-godišnji debitant u Formuli jedan.

Galerija

Bonus video: