18 saobraćajnih nezgoda, 2 osobe lakše povrijeđene

Na regionalnom putu Tušina-Bukovica izvode se radovi na rekonstrukciji puta, a saobraćaj se obustavlja od 09.00 do 17.00 časova.
80 pregleda 0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 28.05.2011. 07:08h

Na putevima u zemlji ovog jutra se saobraća po suvim kolovozima, uz smanjenu vidljivost po kotlinama na sjeveru zemlje.

Iz AMSCG podsjećaju da se na pojedinim dionicama izvode radovi pa je neophodna pažljivija vožnja.

Na raskrsnici magistralnog puta Podgorica-Petrovac i puta Golubovci-Mataguži-Tuzi, u centru Golubovaca u toku su radovi zbog kojih je raskrsnica zatvorena za saobraćaj, a saobraćaj se obavlja alternativnim lokalnim putevima u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Vozila u tranzitu gledano iz pravca Podgorice prema Golubovcima skretaće desno 150 metara južno od robne kuće i kretaće se u jednom smjeru paralelno magistralnom putu, prema jugu sa ponovnim uključivanjem na magistralni put poslije raskrsnice za Plavnicu.

Vozila u tranzitu, iz pravca Bara prema Podgorici, na raskrsnici kod spomenika će skretati desno prema Plavnici nakon čega se usmjeravaju prema Šušunji, gdje skreću lijevo i preko Sjenokosa u jednom smjeru se kreću prema školi i dalje do raskrsnice magistralnim putem.

Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica-petlja Danilovgrad izvode se radovi na rekonstrukciji puta, a saobraćaj je regulisan svjetlosnom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog radova su mogući kraći povremeni prekidi u saobraćaju na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na magistralnom putu Rožaje-Ribarići.

Na regionalnom putu Tušina-Bukovica izvode se radovi na rekonstrukciji puta, a saobraćaj se obustavlja od 09.00 do 17.00 časova.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u toku je sanacija mostova Ajkunići i Bijela crkva 2.

Saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu m2 u mjestu Ribarevine izvode se radovi na sanaciji mosta, a saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj u toku su radovi na izgradnji regionalnog vodovoda.

Na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom saobraćajnom trakom, a semaforska signalizacija reguliše saobraćaj.

Na dionici puta m-21 Prijepolje-Bijelo Polje, u mjestu Barski most, Prijepolje–Pljevlja danas i u nedjelju neće biti obustava saobraćaja.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda u kojima su 2 osobe zadobile lake povrede.

Bonus video: