One imaju preko 70 godina i izgledaju savršeno

Doduše, pripomogli su tome i estetski hirurzi: grudi je uljepšala još u 70-ima, imala je zahvate na vratu, bradi i predjelu ispod očiju, no svoje korekcije od javnosti nikada nije skrivala.
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2011. 17:12h

Ima tome i 30 godina otkako je Džejn Fonda proglašena kraljicom fitnesa, uz koju su milioni Amerikanaca trošili kalorije i oblikovali svoje tijelo. Sudeći prema fotografijama sa filmskog festivala u Kanu, gdje je zablistala u uskoj bijeloj haljini Emilija Puccija, 73-godišnja američka glumica i dalje se i te kako brine o svom izgledu. Džejn Fonda jednostavno izgleda fantastično, prenosi tportal.hr.

Doduše, pripomogli su tome i estetski hirurzi: grudi je uljepšala još u 70-ima, imala je zahvate na vratu, bradi i predjelu ispod očiju, ali svoje korekcije od javnosti nikada nije skrivala.

Ne tako davno, Sofija Loren fotografisala se gola za Pirellijev kalendar, ukrašena tek parom dijamantnih naušnica. Italijanska zvijezda, koja se svlačenjem proslavila u filmu “Brak na italijanski način” 1964. te striptizom pred Marćelom Mastrojanijem u “Juče, danas i sjutra”, imala je hrabrosti da skine u društvu mnogo mlađih koleginica: Penelope Kruz, Naomi Vots i Hilari Svonk.

Tina Tarner? Teško je povjerovati da je rok-baka ušla u osmu deceniju i da još održava koncerte širom svijeta.

Bonus video: