Šta svaka žena mora imati u svojoj torbici

Svako bolje izgleda sa malo boje u obrazima. Osnovna \'pravila\' za odabir nijanse: blijedoputim crnkama pristaju ružičaste nijanse, dok osobama svijetle kose bolje idu rumenila boje breskvice
81 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.05.2011. 17:31h

Bez koje šminke nam je život nezamisliv, koje stvari moramo uvijek imati u svojoj torbici? Evo nekoliko korisnih savjeta:

Crna maskara

Ono što je u modnom smislu predstavlja mala crna haljinica, to je crna maskara u kozmetičkom – svakome dobro pristaje. Uvijek možete eksperimentirati s ostalim nijansama kojima ćete naglasiti boju očiju, ali sa kvalitetnom crnom ne možete pogriješiti.

Crveni ruž

Gotovo da pripada kategoriji 'male crne haljinice' i 'crne maskare', ali s jednom bitnom razlikom – ne pristaje baš svakome! Ako vidite da 'ne ide' sA crvenim, pronađite nijansu koja vam laska jer s ružem ćete uvijek izgledati 'sređeno'.

Korektor

Čak i u slučaju da nikada u životu nijeste imali problema sa prištićima, godinama se povećava potreba za kamufliranjem podočnjaka. S obzirom da oni u tekućem stanju slabije prekrivaju, kupite dobar kremasti korektor u formi stika ili kompakta.

Rumenilo

Svako bolje izgleda sa malo boje u obrazima. Osnovna 'pravila' za odabir nijanse: blijedoputim crnkama pristaju ružičaste nijanse, dok osobama svijetle kose bolje idu rumenila boje breskvice. Umjesto rumenilom, preplanulo lice osjenčajte bronzerom.

Pouzdani puder

Nezavisno od brenda (skupljem ili jeftinijem) i agregatnom stanju (tekućem, kompaktnom ili onom u prahu), od presudne je važnosti odabir nijanse koja savršeno pristaje tenu.

Hidratantni sjaj

Ispucane i suve usnice nikome ne stoje dobro. Sjajevi nijesu jedino rješenje , sočan izgled usana naglasiće i balzam.

Bonus video: