Bred Pit: Očinstvo je zastrašujuće

On je rekao i da on i njegova porodica žive prilično nomadskim životom, ali da im to svima odgovara
0 komentar(a)
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Rojters
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Rojters
Ažurirano: 25.05.2011. 17:34h

Holivudski glumac Bred Pit rekao je da je biti roditelj "zastrašujuće" i dodao da se stalno plaši da se nešto ne dogodi njemu i njegovoj djeci.

Zvijezda filma ''Drvo života'' koji podiže šestoro djece sa svojom dugogodišnjom partnerkom Anđelinom DŽoli, objasnio je kako su mu se prioriteti dosta promjenili od kada je postao otac.

''Sve se promjenilo. Plašim se smrti, naravno, ko se toga ne plaši'', rekao je Pit listu "San".

''Ne želim još da odem, ali je to realnost sa kojom se svi suočavamo. I to je nešto što me mnogo više brine sada kada sam otac i kada želim da budem bezbjedan i da moja djeca budu bezbjedna", rekao je on.

"U stvari, to je moj jedini strah. Samo želim da svi budu OK", objasnio je Pit.

On je rekao i da on i njegova porodica žive prilično nomadskim životom, ali da im to svima odgovara.

"Odgovara nam da živimo nomadski i mama je veoma dobra u pakovanju. Ona je vojnički organizovana i veoma talentovana za to. Ja to nikad ne bih mogao. Imamo bazu u Los Anđelesu i pokušavamo da otvorimo bazu i u Francuskoj odakle možemo da putujemo po svijetu", objasnio je on.

Četrdesetsedmogodišnji Pit je rekao kako još njihova djeca nisu svesna čime se njihovi roditelji bave, ali da želi da oni jednoga dana budu ponosni na njih.

''Oni znaju da mama i tata pričaju priče i da prave filmove, ali oni nisu u stvari svjesni šta mi radimo i nisu impresionirani našim poslom'', rekao je Pit i dodao da je to što je otac dosta uticalo na njegov izbor uloga.

"Želim da budu ponosni na svog oca kada odrastu i shvate čime se mi bavimo", dodao je on.

Bonus video: