Policija oduzela Golf 2 i "Mečku" po nalogu Interpola

„Zbog sumnje, prema broju šasije, da vozilo potražuje Interpol, privremeno je oduzeto i, sa osobom koja je njime upravljala, predato Područnoj jedinici Podgorica“
0 komentar(a)
Bar policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Bar policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.05.2011. 14:53h

Crnogorska granična policija oduzela je osam vozila koja potražuje Interpol.

Podgorička policija je, 20. maja, u devet sati i 30 minuta, na graničnom prelazu Božaj, na izlazu iz Crne Gore, kontrolisala putničko vozilo marke VW Golf II, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.B. (59) sa Cetinja.

„Zbog sumnje, prema broju šasije, da vozilo potražuje Interpol, privremeno je oduzeto i, sa osobom koja je njime upravljala, predato Područnoj jedinici Podgorica“, naveli su iz Uprave policije.

Akcijom u Podgorici

Podgorička policija je 22. maja, u 14 sati i 45 minuta, takođe na graničnom prelazu Božaj, prilikom ulaska u Crnu Goru, kontrolisala putničko vozilo Mercedes 250 D, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin B.M. (36) iz Skadra.

„Provjerom je utvrđeno, po broju šasije, da vozilo potražuje Interpol. Vozilo je uz potvrdu oduzeto i predato Područnoj jedinici Podgorica na dalje postupanje“, kazali su iz policije.

Policija Glavnog grada je, tog dana, oko 18 sati, na istom graničnom prelazu privremeno oduzela i putničko vozilo marke Mercedes E 220 CGI, austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao crnogorski državljanin R.A. (48).

„Vozilo je oduzeto nakon što je provjerama utvrđeno da ga, prema broju šasije, potražuje Interpol, a zatim je predato službenicima Područne jedinice Podgorica“, navodi se u saopštenju policije.

I u Beranama

Beranska policija je 22. maja, u sedam sati i 20 minuta, na graničnom prelazu Dračenovac, na ulazu u Crnu Goru, kontrolisala autobus marke Mercedes 312 D, srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.J. (56) iz Raške.

„Provjerom je utvrđeno da to vozilo potražuje Interpol, i ono je, sa osobom koja je njime upravljala, predato službenicima Ispostave Rožaje“, naveli su iz policije.

Bjelopoljska policija je 20. maja, u 08 sati i 13 minuta, na graničnom prelazu Dobrakovo, na ulazu u Crnu Goru, provjeravala putničko vozila Skoda Oktavia, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.I. (57) iz Galvnog grada.

„Provjerom je ustanovljeno da vozilo, prema broju šasije, potražuje Interpol, pa je privremeno oduzeto i predato Područnoj jedinici Bijelo Polje“, saopštila je policija.

Ispostava u Bijelom Polju je, istog dana i na istom graničnom prelazu, u sedam sati i 38 minuta, pilikom izlaska iz Crne Gore, nakon provjere privremeno oduzela putničko vozilo VW Passat, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao I.P. (31) iz Podgorice.

Ustanovljeno je da i to vozilo potražuje Interpol, zbog čega je predato Područnoj jedinici Bijelo Polje.

Akcijom u Baru

Policija u Baru je, 20. maja, u šest sati i 50 minuta, na graničnom prelazu Sukobin, na izlazu iz Crne Gore, kontrolisala putničko vozilo Opel, barskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Ć.K. (56) iz Ulcinja.

Provjerom je utvrđeno da i to vozilo potražuje Interpol i predato je službenicima Ispostave Ulcinj.

Barska policija je istog dana, u osam sati i 35 minuta, na graničnom prelazu Sukobin provjeravala i privremeno oduzela putničko vozilo VW Golf, ulcinjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.Dž. (40) iz Ulcinja.

„Vozilo je oduzeto jer ga potražuje Interpol, radi daljih provjera. Predato je Ispostavi Ulcinj“, naveli su iz Uprave policije.

Bonus video: