Policija oduzela tri vozila koja potražuje Interpol

Policija je na graničnom prelazu "Božaj" oduzela vozila "Daimler Chrysler", sa priključnim vozilom "Heineman" i "VW Pasat", a na prelazu "Dobrakovo" kamion "Man".
90 pregleda 0 komentar(a)
zgrada Uprave policije, Foto: Arhiva Vijesti
zgrada Uprave policije, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 19.05.2011. 15:27h

Granične policije Crne Gore otkrila je i oduzela tri vozila koja potražuje Interpol.

Kako je saopšteno iz Uprave policije 17. maja na graničnom prelazu "Božaj", na izlazu iz Crne Gore privremeno je oduzeto vozilo "Daimler Chrysler" bosankih registarkih oznaka M 15 - M 335, sa priključnim vozilom "Heineman" registarskih oznaka M 13 E 405, kojim je upravljao M.I. (37) iz Banja Luke.

Provjerom je, kako je saopšteno, utvrđeno da se teretno vozilo, prema broju šasije, potražuje od strane Interpola. M.I. i vozilo su predati Područnoj jedinici Podgorica na dalje postupanje.

"Službenici ove Ispostave su takođe, istog dana, oko 11,30 časova, na pomenutom graničnom prelazu, na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali putničko motorno vozilo marke "VW Pasat", švedskih registarskih oznaka RJ0400, kojim je upravljao S.M. (55) iz Skoplja. Nakon provjera vozilo je privremeno oduzeto jer je ustanovljeno da se potražuje od strane Interpola. Vozilo i lice su predati službenicima PJ Podgorica na dalju nadležnost", navodi se u saoptenju.

Granična policija Bijelo Polje je 18. maja na graničnom prelazu "Dobrakovo", na ulazu u Crnu Goru, obavila kontrolu teretnog vozila "MAN", registarskih oznaka BG 767-665, sa priključnim vozilom registarskih oznaka AA 479 BG, vlasništvo jedne beogradske firme.

"Vozilom je upravljao D.G. (25) iz Šida. Provjerom je utvrđeno da vučno vozilo, prema broju šasije, potražuje Interpol, te je stoga privremeno oduzeto i predato službenicima Područne jedinice Bijelo Polje na dalje postupanje", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: