Ako želite veće grudi, evo šta treba da jedete

Kada biste bilo koju ženu pitali da bi li željela da ima veće grudi (izuzev onih koje ih imaju), odgovor bi sigurno bio potvrdan.
438 pregleda 0 komentar(a)
grudi, Foto: Www.shutterstock.com
grudi, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 17.05.2011. 17:39h

Na žalost, jedini i najpopularniji način da bi se to ostvarilo su hirurški zahvati, što nije nimalo jeftino, a sve se češće raspravlja i o zdravstvenim posljedicama zahvata.

Za veće grudi, o čemu sanjaju milioni žena širom svijeta, potreban je samo – estrogen: hormone zaslužan za onu seksi obline, pa i veće grudi.

Srećom, ako želite više estrogena, odnosno, veće grudi, možete ga unijeti - iz raznih biljaka i trava.

Naučnici kažu kako se taj hormon u izobilju može naći u biljci fitoestrogen (“biljni estrogen”).

Takođe, fitoestrogena ima u proizvodima od soje i tofu siru (sojin sir), a bogati su i izoflavonoidima. Poželjna dnevna količina tih fitoestrogena je 100 do 200 mg, a toliko se nalazi u 350 g mlijeka soje ili pak 75 g tofu sira.

Pored soje, namirnice koje su bogate fitoestrogenom su: indijski oraščić, kikiriki, zobene pahuljice, kukuruz, pšenica, sjemenke lana, jabuke i bademi.

Ovo je izuzetno dostupna hrana, ima je u mnogim supermarketima, te prodavnicama zdrave hrane, pa, drage dame, ako želite veći broj grudnjaka, ali ne i hirurške intervencije koje će dovesti do toga, isprobajte djelotvornost ovih namirnica.

Neka muškarci izlude okrećući se za vama.

Bonus video: