U Kanu izviždan film Bred Pita

Umjesto aplauza i dobrih kritika kada je riječ o ostvarenju koje se bori za Zlatnu palmu Kanskog festivala, Bred Pit i Džesika Čestejn su na premijeri dobili suprotnu reakciju.
0 komentar(a)
Bred Pit, Foto: Thegossipwrapup.com
Bred Pit, Foto: Thegossipwrapup.com
Ažurirano: 17.05.2011. 09:44h

Film "Drvo života" režisera Terensa Malika sa Bred Pitom u glavnoj ulozi nije oduševilo publiku u Kanu , kako se očekivalo.

Umjesto aplauza i dobrih kritika kada je riječ o ostvarenju koje se bori za Zlatnu palmu Kanskog festivala, Bred Pit i Džesika Čestejn su na premijeri dobili suprotnu reakciju publike i novinara.

Dok je publika nezadovoljna radnjom filma, novinari imaju pik samo na reditelja "koji se nije potrudio da dođe ni na sopstvenu konferenciju za štampu".

"To je nepoštovanje", komentar je izvještača brojnih svjetskih medija koji su se, za razliku od Malika, pojavili na jutarnjoj konferenciji za novinare.

Iako je projekat i režiserovo odsustvo Bred Pit pokušao da odbrani riječima da je režiser "stidljiv", kao i da "nije njegov posao da 'prodaje' film", ni on nije prošao bolje nakon što je film prikazan.

Publika je izviždala film po "paljenju svijetla u sali", a onda su riječ dobili i kritičari.

"Iako je 'Drvo života' duboka, vizuelna poema o ljubavi, životu, smrti i evoluciji, ona je i prokleta zbrka", samo je jedna od "konstruktivnih kritika" upućena na račun filma, piše Dejli Mejl.

Druga je: "Nije najgori film koji je ikada snimljen".

Bonus video: