Najbolji Jovica Marković

Marković je osvojio prvo mjesto sa 109 osvojenih bodova-finale 126, i tako zadržao prelazni pehar koji je i prošle godine krasio vitrine budvanskog kluba.
142 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.05.2011. 21:44h

Član streljačkog kluba Budva Jovica Marković pobjednik je drugog po redu Memorijala ”Ljubo Marković”, u disciplini trap, koji je održan na olimpijskom strelištu Košljun u Budvi.

Marković je osvojio prvo mjesto sa 109 osvojenih bodova-finale 126, i tako zadržao prelazni pehar koji je i prošle godine krasio vitrine budvanskog kluba zahvaljujući Markovićevoj pobjedi.

Drugo mjesto osvojio je član Budućnosti Rašo Jovetić sa 104 boda-finale 124, potvrdivši ovogodišnju odličnu formu i rezultate, dok je treće mjesto pripalo članu streljačkog kluba Herceg Novi, Draganu Mrkajiću sa 103 boda-finale 121.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je ekipi SK Herceg Novi (Racković-Mrkajić-Perišić), druga je bila Budva (Stanišić-Marković-Boreta) a treće Cetinje (Vujović-Lipovina-Pravilović).

“Ovo prestižno takmičenje na kojem učestvuju strijelci ne samo iz Crne Gore, već i iz drugih zemalja i koje će vremenom prerasti u veliko međunarodno takmičenje, predstavlja mi posebnu motivaciju, tako da sam sa lakoćom odradio oba dana i drugi put zaredom popeo se na pobjedničko postolje”, kazao je pobjednik Jovica Marković.

Bonus video: