Hemiji nisu mogli odoljeti ni u stvarnom životu

Sandra Bulok i Kijanu Rivs moraju otkriti tajnu svoje čudesne ljubavi u filmu 'Kuća na jezeru'
92 pregleda 0 komentar(a)
kuča na jezeru, Foto: TV Vijesti
kuča na jezeru, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 07.04.2018. 11:25h

Kuća na jezeru je američka romantična drama iz 2006. godine. U filmu gledamo Sandu Bulok i Kijanu Rivsa, kao Aleksa i Kejt, arhitektu koji živi u 2004. i ljekarku koja živi u 2006. Komuniciraju putem pisama koje ostavljaju jedno drugom u poštanskom sandučiću kuće na jezeru, u kojoj su oboje živjeli u određenom periodu svog života; dopisuju se više od dvije godine, koliko ih i dijeli vremenska razlika. Za Aleks vrijeme teče od 2004. do 2006. godine, a za Kejt od 2006. do 2008.

Scenario za film je napisao Dejvid Obern, a režirao ga je Alejandro Agresti.

Iako već skoro 10 godina nisu zajedno glumili, Rivs je prije godinu dana izjavio kako nastoji da pronađe projekat u kojem će moći da se posveti sa prijateljicom Sandrom Bulok. Do danas su Rivs i Bulok bliski prijatelji, no prije nekoliko godina odlučili su da svoje prijateljstvo podignu na viši nivo i prepuste se ljubavi. Par je potvrdio da su bili u vezi, ali nikada nisu otkrili koliko je veza trajala, niti kada je počela.

Filmski kritičari pohvalili su glumački par u filmu 'Kuća na jezeru' i istaknuli da su u ovom filmu ponovno oživjeli neopisivo snažnu hemiju, zbog čega jedva čekaju njihovu iduću saradnju. Kritike su samo potvrdile da je Kijanu Rivs pravi pogodak za ovu ulogu koja je umalo pripala Džonu Kjuzaku, ali je on odlučio da je odbije jer mu se nije svidio scenario. Film je drugo zajedničko pojavljivanje za Rivsa i Bulok nakon filma Brzina iz 1994.

Zanimljivu romantičnu dramu `Kuća na jezeru` ne propustite večeras od 22.30h na TV Vijesti

Bonus video: