Nakon Lončara i Duško Šarić priveden kod tužioca

Ranka Čarapić je nedavno rekla da je tužilaštvo pribavilo dovoljno dokaza koji potvrđuju stav tužilaštva da je Šarić kriv za međunarodni šverc kokaina
115 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.05.2011. 16:11h

Pljevljak Duško Šarić priveden je kod Specijalnog tužioca za organizovani kriminal oko 17 časova, uz velike mjere obezbjeđenja.

Vrhovna državna tužiteljka Ranka Čarapić najavila je nedavno da će brzo biti pokrenuta optužnica protiv Šarića, osumnjičenog u akciji italijanske policije "loptica".

Čarapić je ranije rekla da je tužilaštvo pribavilo dovoljno dokaza koji potvrđuju stav tužilaštva da je Šarić, mlađi brat odbjeglog narko bosa Darka Šarića, kriv za međunarodni šverc kokaina.

Duško Šarić je uhapšen 16. novembra u Pljevljima, nakon što su italijanske vlasti izdale nalog za njegovo pritvaranje.

U rješenju o pritvoru, između ostalog, navodi se da ostaju na snazi svi razlozi zbog kojih mu je i određen pritvor - opasnost od bjekstva i uticaj na svjedoke, koji se uglavnom nalaze u inostranstvu i prikrivače i posebno zbog teških okolnosti djela.

Jovica Lončar, jedan od najbližih saradnika braće Darka i Duška Šarića, saslušan je danas ranije kod Specijalnog tužioca za organizovani kriminal, nakon što je juče uhapšen.

Galerija

Bonus video: