Četiri sporta u prvom učešću

Na Igrama u Lihtenštajnu će učestvovati svih devet zemalja članica asocijacije, a pored domaćina i Crne Gore tu su Malta, Kipar, San Marino, Monako, Island, Luksemburg i Andora
70 pregleda 0 komentar(a)
Marija Vuković, Foto: ARHIVA VIJESTI
Marija Vuković, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 11.05.2011. 16:38h

U prvom učešću na Igrama malih zemalja Evrope, koje će se u Lihtenšatajnu održati od 30. maja do 4. juna 2011. godine, Crna Gora će se nadmetati u četiri sporta.

Crnogorski olimpijski komitet odredio je da našu zemlju predstavlja muška seniorska odbojkaška selekcija, atletičari Marija Vuković, Danilo Ristić i Slađana Perunović, stonoteniseri Irfan Čekić, Luka Bakić, Sunčica Rogić i Snežana Ćulafić, dok će tenisku selekciju predstavljati Ljubomir Čelebić.

Na Igrama u Lihtenštajnu će učestvovati svih devet zemalja članica asocijacije, a pored domaćina i Crne Gore tu su Malta, Kipar, San Marino, Monako, Island, Luksemburg i Andora.

Šef crnogorske misije, zlatni olimpijac Igor Vušurović, predvodiće naše sportiste na svečanom otvaranju na stadionu „Rainpark“ u Vaduzu 30. maja, a naši sportisti će put Lihtenštajna otputovati dan ranije.

Očekuje se da će se u Lihtenštajnu nadmetati oko 800 sportista, a osim u pomenuta četiri, takmičenje će biti organizovano i u džudou, streljaštvu, biciklizmu, plivanju i skvošu.

Bonus video: