Najgori pokušaj preljube ikad!

Policajci iz kanadskog grada Barriea pozvani su u jedan lokalni kafić zbog, kako im je prijavljeno, porodičnog nasilja i tom prilikom uhapsila agresivnu 49-godišnjakinju koja je napala svog momka.
62 pregleda 0 komentar(a)
večerica, Foto: Www.simcoe.com
večerica, Foto: Www.simcoe.com
Ažurirano: 11.05.2011. 11:38h

Desilo se to da su muškarac i njegova nevjerna djevojka, u potrazi za ljubavnicom, odnosno, ljubavnikom naletjeli - jedno na drugo.

Nesrećni muškarac iz Barrieja u Ontariju dogovorio je sastanak sa ženom, koju je upoznao online. Otišao je u kafić na dogovoreni “sudar”, a tamo se pak ispostavilo da je nepoznata djevojka s interneta u stvari - njegova djevojka.

Takav iznenadni susret na mjestu i povodom koji ni jedno, ni drugo nisu mogli ni da zamisle, izgleda da je posebno pogodio njegovu djevojku, te mu je u lice bacila šoljicu vruće kafe, a onda mu pljusnula šamar.

Policija je uhapsila agresivnu 49-godišnjakinju i ona čeka saslušanje.

Međutim, ostalo je nejasno da li je ženu više naljutila partnerova sklonost preljubi ili ipak činjenica da je i sama uhvaćena na djelu, prenosi simcoe.com.

Zato, ako pored svoje "realne" drage/dragog, tragate po netu za nekom avanturom u vidu virtuelne ljubavi, radite to, ako baš želite, ali, budite jako, jako, oprezni.

Neka vaš odlazak u restoran ipak bude u atmosferi kao na slici gore, da se kojim slučajem ne bi završio hapšenjima, kao ovaj u Kanadi.

Bonus video: