Lik Bate Živojinovića na vršačkim vinima

Iz korporacije su istakli da će pri sklapanju posla presudnu ulogu imati ukus vina, a ne cijena, jer kako su objasnili, bitno je da vina koja se proizvode u Vršcu budu po ukusu potrošača u NR Kini
166 pregleda 0 komentar(a)
bata živojinovic, Foto: Podnapisi.net
bata živojinovic, Foto: Podnapisi.net
Ažurirano: 07.05.2011. 18:38h

Velika korporacija "Guangan" sa juga Narodne Republike Kine izrazila je značajnu zainteresovanost da kupuje vina koja prozvode "Vršački vinogradi".

Predstavnici "Guangana" izjavili su za elektronski magazin "Vino.rs", da su posle pomnog istraživanja regiona, interesovanje usmjerili ka „Vršačkim vinogradima“, s obzirom da bi ta kompanija, uz kvalitet mogla da obezbjedi i dovoljnu količinu vina za tržište najmnogoljudije zemlje na svijetu .

Iz korporacije su istakli da će pri sklapanju posla presudnu ulogu imati ukus vina, a ne cijena, jer kako su objasnili, bitno je da vina koja se proizvode u Vršcu budu po ukusu potrošača u NR Kini.

Stanovnici sjevernih djelova Kine više vole crvene sorte vina, dok je jug zemlje, zbog specifične ishrane, okrenut osvježavajućim, izrazito suvim bijelim vinima, naveli su iz ""Guangana".

U ovoj korporaciji kažu da ih velika konkurencija uvezenih vina na tržištu NR Kine ne brine i da su se s punim povjerenjem opredjelili baš za taj region.

Najavljena je i mogućnost da se lik glumca Bata Živojinovića, iz filma "Valter brani Sarajevo" kao jedan od najprepoznatljivijih srpskih brendova u NR Kini, pojavi i na etiketi nekih od vina koja će biti plasirana na tržište te azijske zemje.

Bonus video: