Saznajte koji je najveći muški kompleks

Iako su kompleksi pojam rezervisan većinom za bolju polovinu, ima nešto što mori i muškarce. Dok su žene sklone laganju o svojoj kilaži, muškarci imaju naviku sakriti pravu istinu o centimetrima.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2011. 18:27h

Ako ste pomislili da znate koji je najveći muški kompleks, zasigurno se varate. Iako je riječ o centimetrima, ipak se oni ovog puta ne odnose na ono što vam prvo padne napamet. Riječ je o nečem sasvim drugom!

Iako su kompleksi pojam rezervisan većinom za bolju polovinu, ima nešto što mori i muškarce. Dok su žene sklone laganju o svojoj kilaži, muškarci imaju naviku sakriti pravu istinu o centimetrima. I da vas odmah upozorimo, nije riječ o njihovoj alatki, nego visini.

Sprovedena istraživanja pokazala su da je Napoleonov kompleks jedan od najčešćih problema s kojim se muškarci bore cijeli život. Upravo taj problem najviše utiče na njihov društveni status, a sigurno se svako od vas sjeća kako je odrastati muškarcu koji je niži od prosjeka.

Za razliku od ljepše polovine koja svoj ''problem'' može da riješi vrlo lako - noseći štikle, sa muškarcima nije takav slučaj, što ih često dovodi u nezgodne i nezahvalne okolnosti.

Bonus video: