Iskliznula dva vagona teretnog voza na barskoj pruzi

Za putnike vozova koji su danas iz Beograda u 10.00 krenuli za Bar, kao i u 12.40 iz Bara za Beograd, između Užica i Priboja organizovan autobuski prevoz.
68 pregleda 0 komentar(a)
pruga, Foto: Vesko Belojević
pruga, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.05.2011. 15:27h

Dva teretna vagona voza koji je iz Novog Sada preko Beograd Ranžirne krenuo za Crnu Goru danas u 13.16 su iskliznula na barskoj pruzi, saopšteno je iz Javnog preduzeća Željeznice Srbije.

Kako je navedeno u saopštenju, teretni voz koji je iskliznuo između željezničkih stanica Štrpce i Priboj je za potrebe novosadske firme ZGOP prevozio mašine i radnu mehanizaciju.

Željeznički saobraćaj na ovom dijelu barske pruge trenutno je u prekidu, navodi se u saopštenju i dodaje da je na mjesto iskliznuća odmah krenuo radni voz srpskih željeznica, kako bi pruga što prije bila osposobljena za saobraćaj.

Dodaje se da je za putnike vozova koji su danas iz Beograda u 10.00 krenuli za Bar, kao i u 12.40 iz Bara za Beograd, između Užica i Priboja organizovan autobuski prevoz.

Lokalni putnički željeznički saobraćaj iz pravca Beograda odvija se samo do Užica, a iz pravca Vrbnice samo do Priboja, saopšteno je.

U saopštenju se navodi da stručne službe srpskih željeznica nastoje da iskliznule vagone što pre podignu na kolosek i prugu osposobe za redovno i nesmetano odvijanje saobraćaja.

Bonus video: