Vruće tajne za još bolji seks!

Hrvatski portal o seksualnosti intimatemedicine.com.hr predlaže nekoliko djelotvornih i uzbudljivih ideja uz čiju će primjenu vaš seksualni život oživjeti.
347 pregleda 0 komentar(a)
par, Foto: Guliver/Getty images
par, Foto: Guliver/Getty images
Ažurirano: 06.05.2011. 11:50h

Neka gaćice ostanu na vama

Muškarci u navali strasti žele ženi što prije da skinu gaćice, iako seksološkinja Peti Briton savjetuje da su upravo gaćice žensko oružje za divlje nadraživanje muškarca.

Dodaje da je upravo odugovlačenje s tim da žena ne skine gaćice, nešto što muškarca dodatno uzbudi, produži predigru i uzrokuje još bolji i vreliji seks.

Upravo zato je dobro da gaćice na tijelu ostanu još neko vrijeme.

Svom muškarcu možete dozvoliti da ih dodiruje, možda čak da o njih trlja svoj penis, te vaginu liže preko njih.

Iščekivanje “glavnog jela” tako će biti posebno, pa upravo zato odugovlačite neko vrijeme prije nego budete potpuno gole.

Isto možete napraviti i s brushalterom ili još bolje s nekom providnom majicom kroz koju partner može jezikom ili zubima da vam nadražuje bradavice.

Ako vam nije žao gaćica, dozvolite mu da ih strgne jezikom ili čak i rukama.

I to naravno, upravo prije nego li počne “glavno jelo”.

Prilikom oralnog seksa ne zaboravite na jezik

Kad smo već kod jezika, bilo bi u redu da spomenemo i oralni seks.

Često žena zaboravi na jezik, pa se usredsredi samo na usta i sisanje.

Jezik je, međutim, ključan za dodatno draženje, pa ga upravo zato prilikom oralnog zadovoljavanja muškarca koristite na sve moguće načine.

Misionarski položaj nije tako loš kao što mislite

Mnogi parovi priznaju da im je takozvani misionarski položaj dosadan.

Ne zaboravite da je upravo taj položaj idealan za dostizanje ženskog orgazma.

Naime, muškarac sa svojom stidnom kosti i dlakama vrši pritisak na klitoris i stvara dodatno podraživanje, što je sve skupa veoma intimno, pa se partneri mogu ljubiti cijelo vrijeme.

Dodatno uzbuđenje dolazi i prilikom postavljanja ruke ispod ženske stražnjice, kada muškarac svoju partnerku još više stisne prema sebi te je zapravo tokom penetracije uzbuđuje još i dodirivanjem.

Naučite je da masturbira pred vama

Kada već debatujemo o ženskim orgazmima, u redu je da spomenemo i položaje u kojima žena može pomoći samoj sebi.

Dakle, položaji kada žena samoj sebi nadražuje klitoris.

Uopšte, poznata je činjenica da žene koje obožavaju seks nemaju poteškoća s masturbacijom, što znači da to rade bez srama i pred partnerom.

Upravo zato sa intimatemedicine.com preporuču da svoju partnerku što prije pripremite na to da ćete je posmatrati dok se miluje. Podtičite je i dajte joj do znanja da vas to uzbuđuje.

Seks je "posao" za oboje

Parovi vole da se igraju podređene i nadređene uloge, kada je jednom glavni muškarac, drugi put žena. S tim nije ništa pogrešno, budući da svakom ponekad prija samo razmaženost, a ponekad da je potpuno glavni i da se stvari pokreću kako njemu odgovara.

Ali, ne zaboravite da je seks “projekt” za oboje: oboje morate jednako da uživate i imate dovoljno zadovoljstva u svemu što radite.

Davanje i primanje moraju da budu pošteno razdijeljeni i da budu «fifty-fifty».

Kao što kaže publicistkinja Džoan Elizabet Lojd: “Muškarci vole da im žena kaže što joj paše, te da u tome takođe aktivno sudjeluje”.

Bonus video: