17 saobraćajnih nezgoda, 2 osobe teže povrijeđene

U Crnoj Gori putevi su mjestimično mokri, pa iz Auto-moto saveza savjetuju vozačima da vožnju prilagode trenutnim uslovima.
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 04.05.2011. 07:15h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda u kojima su 2 osobe zadobile teže, a 6 osoba lakše povrede.

U Crnoj Gori putevi su mjestimično mokri, pa iz Auto-moto saveza savjetuju vozačima da vožnju prilagode trenutnim uslovima.Na putu Prijepolje-Bijelo Polje, u mjestu Barski most, saniraju se tri tunela, ali danas, neće biti obustave saobraćaja. Saobraćaj će biti regulisan pomoću svjetlosne signalizacije. Od sjutra saobraćaj će biti obustavljen od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, od 14 i 30 do 17 i 30, kao i od 22 do tri sata.Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u toku je sanacija mostova Ajkunići i Bijela crkva 2, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, kod tunela 17, saobraća se jednom trakom i djelimično proširenjem.Na magistralnom putu Bar-Ulcinj se, zbog izgradnje regionalnog vodovoda, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, pa iz AMSCG upozoravaju učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu semaforsku signalizaciju.Na magistralnom putu M2 u mjestu Ribarevine do 15. juna saniraće se most, zbog čega će se saobraćati jednom trakom naizmjenično.Iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju i u mjestu Bać, na putu Berane-Rožaje-Špiljani, zbog klizišta.

Bonus video: