U naselju Potkošljun u Budvi izgorio automobil

"Odgurnuli smo auto koje je bilo parkirano tik u zgradu do ulaza u dvorište", rekao je jedan od komšija
80 pregleda 0 komentar(a)
požar, Foto: Vuk Lajović
požar, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 03.05.2011. 11:02h

Automobil reno megan (BD AP 24) vlasništvo budvanina Maria Ratkovića izgorio je u ponedjeljak oko 21.30 časova ispred zgrade „Sunce“ u naselju Potkošljun, ali nije došlo do eksplozije.

Načelnik službe zaštite i spasavanja, Zdravko Šljukić, rekao je da su vatrogasci brzo ugasili požar i da se sumnja da su instalacije uzrok izbijanja vatre.

Budvanski vatraogsci uspjeli su nakon samo par minuta od kada im je upućen poziv da dođu na lice mjesta i ugase vozilo iz koga je kuljao crni dim.

Prema riječima očevidaca, automobil je bio parkiran ispred zgrade kad su komšije primjetile da se nešto čudno dešava. Kroz naselje je počeo da se širi neprijatan miris, nakon čega su izašli iz svojih stanova i vidjeli da auto gori.

"Odgurnuli smo auto koje je bilo parkirano tik u zgradu do ulaza u dvorište i pozvali vatrogasce", kazao je jedan od komšija.

Na lice mjesta su stigli i pripadnici policije, a inspektori su započeli uviđaj, kako bi utvrdili kako je došlo do izbijanja požara u automobilu.

Budvanski vatrogasci imali su tokom prvomajskih praznika pune ruke posla, pa su osim redovnih aktivnosti i intervencija na gašenju požara na nekoliko mjesta, bili angažovani i na organizaciji velikog međunarodnog turističkog karnevala.

Bonus video: