Za Švajcarsku ide 12 takmičara

Karate reprezentacija Crne Gore danas je završila pripreme za 46. Evropsko prvenstvo, koje će od 6. do 8. maja biti održano u Cirihu (Švajcarska).
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.05.2011. 13:19h

Karate reprezentacija Crne Gore danas je završila pripreme za 46. Evropsko prvenstvo, koje će od 6. do 8. maja biti održano u Cirihu (Švajcarska). Završne pripreme od 27. aprila do danas obavljene su u Podgorici, u „Morači“, pod vođstvom selektora u borbama Dragoljuba Fatića za muškarce i Slavenka Bajića za žene, te Jugoslava Bukilića, selektora kata tima.

Na EP će u borbama pojedinačno u muškoj konkurenciji nastupiti Jozo Dabović (67 kg), Ljubiša Mihailović (75 kg), Filip Vujadinović (84 kg) i Almir Cecunjanin (+84 kg), dok će u konkurenciji dama, pojedinično i ekipno, nastupiti Dušica Jovetić (50 kg), Suzana Mirković (55 kg), Tanja Dukić (61 kg) i Marina Raković (68 kg).

Ženski kata tim, pojedinačno i ekipno, predstavljaće Milena Milačić, Tijana Radulović i Biserka Radulović, dok će Mijat Vojvodić biti jedini crnogorski predstavnik u katama.

Reprezentaciju će na EP voditi Fatić i Bukilić, a osim predsjednika Karate saveza Crne Gore Vladimira Mrvaljevića na put će i delegirani sudija Miodrag Radunović.

Reprezentacija na put za Cirih kreće 5. maja.

Galerija

Bonus video: