Prva dodjela regionalnih filmskih MTV nagrada u Beogradu

Za MTV priznanje takmičiće se po pet nominovanih u tri kategorije: za najbolji film, najbolju glumicu i najboljeg glumca
0 komentar(a)
mtv nagrade, Foto: Reviewstl.com
mtv nagrade, Foto: Reviewstl.com
Ažurirano: 30.04.2011. 11:56h

Ove godine prvi put će biti dodjeljene regionalne MTV nagrade u oblasti filma - MTV Movie Awards, a manifestacija će biti organizovana 6. juna u Beogradu, najavio je MTV Srbija.

Ceremonija uručenja "MTV Movie Awards" već 20 godina važi za najotkačeniju i najuzbudljiviju dodjelu filmskih nagrada i organizuje se svake godine u junu, u Los Anđelesu.

Prvi put priznanja će biti dodjeljena za ostvarenja iz "sedme umjetnosti" iz regiona, a glasanje će se vršiti putem lokalnih MTV sajtova.

Za MTV priznanje takmičiće se po pet nominovanih u tri kategorije: za najbolji film, najbolju glumicu i najboljeg glumca.

Liste nominovanih, kao i više detalja o glasanju i nagradama, biće objavljeni na konferenciji za novinare 5. maja u Media centru, u Beogradu.

Ovogodišnja dodjela "MTV Movie Awards" biće održana u noći između 5. i 6. juna u Gibson teatru, a zlatne statue "Kokica" biće uručene u 12 kategorija, među kojima su i nagrade za najboljeg zlikovca, najbolji poljubac, najbolji momenat od kojeg zastaje dah, najbolja rečenica u filmu.

Bonus video: