Vladimir Grbić posjetio Galeb

Samo dan nakon što je izabran u odbojkašku Kuću slavnih, Grbić se danas u sali Srednje poljoprivredne škole u Baru družio sa oko 90 članova svih takmičarskih selekcija Galeba.
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2011. 22:19h

Bivši proslavljeni odbojkaški reprezentativac Jugoslavije, te Srbije i Crne Gore Vladimir Grbić tokom boravka na Barskoj rivijeri (Vladimir je strastveni pecaroš) posjetio je Ženski odbojkaški klub Galeb, aktuelnog dvostrukog uzastopnog šampiona Crne Gore.

Samo dan nakon što je izabran u odbojkašku Kuću slavnih, Grbić se danas u sali Srednje poljoprivredne škole u Baru družio sa oko 90 članova svih takmičarskih selekcija Galeba.

Kako je saopšteno iz barskog kluba, dobrodošlicu starijem od braće Grbić poželjeli su predsjednik kluba Nikola Vujačić i trener u klubu Velimir Rajo Šćepanović, koji se u kratkom obraćanju upoznao članove Galeba sa karijerom ovog vrhunskog odbojkaškog asa.

Grbić se zahvalio domaćinu na iskrenom i srdačnom dočeku, čestitao prvotimkama na osvojenoj tituli prvaka Crne Gore, a u obraćanju odbojkašicama uputio ih je na uporan i marljiv rad, na opredjeljenost i maksimalnu posvećenost sportu i odbojci, na ljubav prema svom klubu, gradu i državi. Vladimir je istakao da je u toku svoje karijere i ostvarivanja brojnih vrhunskih rezultata imao izvanredan prijateljski odnos koji gaji i danas sa igračima iz Crne Gore, istakavši Gorana Vujevića, Vladimira Bateza i Igora Vušurovića.

Grbić je na kraju istakao da je impresioniran uslovima u kojima rade selekcije ŽOK Galeb, izrazivši zadovoljstvo posjetom “ tako brojnom odbojkaškom društvu”. Nakon toga je podijelio brojne albume, fotografisao se sa selekcijama kluba, a od najmlađeg člana kluba, Čavić Teodore, primio simboličan poklon.

Galerija

Bonus video: