lakša povreda

Svađa mladića u Danilovgradu završila pucnjavom, jedna osoba povrijeđena

U incidentu je Miljan Zečević zadobio lakše tjelesne povrede u predjelu nadlaktice od predmeta koji je na njega bacio Pavle Mališić
189 pregleda 0 komentar(a)
Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
27.03.2019. 13:06h

Svađa između dvojice mladića, koja se u centru Danilovgrada dogodila oko 16 sati, završila se, prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", pucnjavom.

U incidentu je Danilovgrađanin Miljan Zečević zadobio lakše tjelesne povrede u predjelu nadlaktice od predmeta koji je na njega bacio Pavle Mališić, saznaju "Vijesti" od očevidaca i iz izvora iz policije.

Naime, Zečević je u Ulici Bijelog Pavla, u centru grada, parkirao automobil i dok je izlazio iz njega iz bašte kafića u čijoj se blizini parkirao nekim predmetom gađao ga je Mališić, koji je nakon toga otišao svojoj kući.

Zatim se za Mališićem uputio Zečević, zajedno sa nekoliko svojih prijatelja, ali ih je on, kako su naveli u policji, "dočekao pucnjavom".

Prema izjavama koje su dali policiji, Zečević i njegovi prijatelji kod Mališića su pošli kako bi "saznali o čemu se radi", ali kada su došli ispred njegove kuće čuli su pucnjavu.

Niko od njih, navodi sagovornik "Vijesti", nije kazao da je vidio oružje. Policija je pretresla Mališića i njegovo vozilo, ali oružje nije nađeno.

"U toku je kriminalistička obrada i preduzimaju se mjere na rasvjetljavanju događaja, a nakon konsultacija sa tužiocem kvalifikovaće se djelo", kazao je sagovornik "Vijesti" iz policije.