Na putu Nikšić - Danilovgrad vozio 180 km/h

Iz policije su uputili apel svim učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da se pridržavaju ograničenjima brzine kretanja, kao i da ne konzumiraju alkohol ukoliko namjeravaju upravljati vozilima
97 pregleda 0 komentar(a)
Brza vožnja, Foto: Shutterstock
Brza vožnja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.04.2018. 10:45h

Policajci za bezbjednost saobraćaja juče su registrovali težak saobraćani prekršaj kada su zaustavili auto Golf 5 nikšićkih tablica koji se kretao brzinom od 180 km/h na dijelu puta Nikšić - Danilovgrad gdje je ograničenje 60km/h. Autom je upravljao V.K. (54) protv koga je podnijeta krivična prijava, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Grupe su, 04.04.2018. godine oko 13,30 časova, na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, u mjesu Orja Luka, Opština Danilovgrad, zaustavili vozilo marke „VW Golf V“ nikšićkih registarskih oznaka kojim je upravljao V.K. (54). Uređajem za evidentiranje prekršaja u pokretu snimljena je brzina od 180 km/h, gdje je ograničenje 60 km/h. Protiv V.K. je podnijeta prekršajna prijava iz člana 318 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, a od njega je na licu mjesta privremeno oduzeta vozačka dozvola do okončanja postupka", navodi se u saopštenju.

Iz policije su uputili apel svim učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da se pridržavaju ograničenjima brzine kretanja, kao i da ne konzumiraju alkohol ukoliko namjeravaju upravljati vozilima.

Dodali su i da policija nastavlja sa pojačanjim kontrolisanjem saobraćaja na putevima, naročito za vrijeme Vaskršnjih praznika.

Bonus video: