Pogledajte akciju policije u Nikšiću: Oduzeta vozila, oružje, municija, mobilni telefoni, pare...

238 pregleda 0 komentar(a)
Oduzeti predmeti, Nikšić, Foto: Uprava policije
Oduzeti predmeti, Nikšić, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 05.04.2018. 13:02h

Nikšićka policija je u saradnji sa kolegama iz Herceg Novog i Posebnom jedinicom policije pretresla 13 lokacija u Nikšiću koje koriste bezbjednosno interesantna lica, članovi organizovanih kriminalnih grupa i njima bliska lica, i tom prilikom oduzela oružje, municiju, automobile, pare, sredstva komunikacije i druge predmete, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je osam osoba privedeno radi vršenja kriminalističke obrade.

"Pretresima na 13 lokacija koje koristi devet bezbjednsono interesantnih lica na teritoriji Opštine Nikšić, i to: V.B. (44), V.P. (46), I.V. (35), Z.P. (42), A.M. (33), M.J. (37), P.K. (40), S.B. (44) i A.B. (34) oduzeti su pištolj marke CZ M88 kalibra 9 mm, sedam komada municije istog kalibra, pištolj marke Pietro Beretta kalibra 7.65 mm, šest komada municije istog kalibra i 10 metaka kalibra 7.62 mm, kao i pištolj marke CZ M70 i 13 metaka odgovarajućeg kalibra. Takođe su oduzeti i jedan pancirni prsluk, metalna palica na razvlačenje i šest mobilnih telefona koji će biti predmet daljih provjera. Od jednog lica privremeno je oduzeto 3.000 eura radi provjera da li je stečen vršenjem kriminalnih radnji. Privremeno su oduzeta i četiri putnička motorna vozila marke “VW Golf V”, “Jaguar”, „Range Rover“ i "VW Golf VI"", kazali su iz Uprave policije.

JWPlayer video mesto

U saopštenju se dodaje da je u vezi svih privremeno oduzetih predmeta obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, u konsultaciji sa kojim će se preduzimati dalje mjere i radnje prema osobama.

Bonus video: