Zbog incidenta ispred Mašinske škole, prekršajni postupak protiv trojice učenika

Neravnopravna tuča dogodila se u utorak oko 13.45 časova, kada su Rašovića, kako je tvrdio, napala trojica mladića, a potom i cijeli razred te škole
80 pregleda 0 komentar(a)
Mašinska škola, Foto: Arhiva Vijesti
Mašinska škola, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 21.04.2011. 17:52h

Podgorička policijaca je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, Područnom organu za prekršaje privela Podgoričanina V. Š. (17) i učenike Srednje mašinske škole "Ivan Uskoković" N. S. (17) i I. B. (18), zbog sumnje da su ispred te škole pretukli Podgoričanina Veljka Rašovića (18).

Nakon hapšenja mladića, zamjenik podgoričkog tužioca izjasnio se da u događaju nema elemenata bića krivičnog djela, već da se radi o prekršaju.

"Od osumnjičenih je uzeta izjava, a potom su privedeni Područnom organu za prekršaje", navodi policija.

Neravnopravna tuča dogodila se u utorak oko 13.45 časova, kada su Rašovića, kako je tvrdio, napala trojica mladića, a potom i cijeli razred te škole.

Oni su mladiću zadali više udaraca po glavi i tijelu, a ko zna šta bi se dogodilo da obračun nije prekinula sirena policajca, koji je patrolirao Ulicom Ivana Vujoševića.

Mladić je zbog povreda, u pratnji svoje majke, koju je čekao ispred škole da opravda časove mlađem bratu, pošao u Urgenti blok Kliničkog centra, gdje su konstatovane lakše povrede.

Bonus video: