Žene danas "padaju" na umjetnike

Slikari, pjevači, kipari, glumci… To su muškarci koje žene u posljednjih nekoliko godina doživljavaju najprivlačnijima.
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2011. 14:24h

Kakvi su muškarci trenutačno 'in'? Ako je vjerovati stručnjacima – umjetnici! Naime, američki i francuski seksolozi navode da je u žena vidljiv trend naklonosti prema umjetnicima

Slikari, pjevači, kipari, glumci… To su muškarci koje žene u posljednjih nekoliko godina doživljavaju najprivlačnijima. Zašto? One koje su bile s takvim muškarcima kažu kako je riječ o uistinu romantičnim dušama koje poznaju pravu žensku prirodu i ne boje pokazati nježnost. Takvi su muškarci i tajanstveni, a samim time i privlačniji.

Ženama je privlačan i izgled umjetnika. Takvi muškarci njeguju nehajan izgled uz trodnevnu bradu koju mnoge žene smatraju privlačnom. Naime, jedno je australijsko istraživanje pokazalo kako žene uzbuđuje dodir muške brade na licu. Osim toga, umjetnici su i brižniji muškarci u čemu se zasigurno krije veliki dio njihove privlačnosti.

Očgledno je da se ženski ukus s godinama mijenja. Ne tako davno žene su 'padale' na one neuhvatljive koji se prema njima nisu ponašali baš onako kako bi trebalo. Jesu li se žene možda opametile ili je riječ samo o prolaznom trendu, vrijeme će pokazati. Sada je jedino jasno to da su umjetnici na cijeni.

Bonus video: