Policija sumnja da Bećirevićev ubica ima krvnu grupu B

Osim utvrđivanja krve grupa, urađena je i DNK analiza, pa su inspektori za krvne delikte započeli i provjeru svih sumnjivih osoba
92 pregleda 0 komentar(a)
Ubistvo Dragan Bećirović, Foto: Savo Prelević
Ubistvo Dragan Bećirović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.04.2011. 07:20h

Istražitelji ubistva budvanskog biznismena i vlasnika lanca eksluzivnih hotela Dragana Bećirovića sumnjaju da osoba, koja je ispalila smrtonosne hice u njega, ima krvnu grupu “B”.

To su pokazali rezultati analize tragova krvi, nađenih na nekoliko različitih lokacija u neposrednoj blizini mjesta brutalne likvidacije, koja se dogodila 10. aprila u naselju Golubovina, saznaju “Vijesti”.

Policija je nedaleko od mjesta ubistva, na dječjem igrališu i u dvorišu obližnje stambene zgrade, tokom uviđaja pronašla svježe tragove krvi. Osim utvrđivanja krve grupa, urađena je i DNK analiza, pa su inspektori za krvne delikte započeli i provjeru svih sumnjivih osoba.

Prema riječima izvora bliskog istrazi, u pitanju je obiman posao, jer ukoliko je riječ o krvnoj grupi koju ima osoba koja do sada nije evidentirana u policiji, odnosno nema dosije, i ovaj trag ne bi mnogo toga pomogao istrazi, koja već deset dana tapka u mjestu.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: