Uhapšen osumnjičeni za šverc 3.600 kg kafe

Policija je brzo identifikovala i uhapsila I.S, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenje u pokušaju
119 pregleda 0 komentar(a)
kafa, Foto: Shutterstock.com
kafa, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 18.04.2011. 16:05h

Podgorička policija uhapsila je I.S. (52) iz Podgorice, zbog sumnje da je pokušao da, preko granice, prokrijumčari 60 džakova sa oko 3.600 kilograma kafe.

"Naime, Službenici Ispostave granične policije Podgorica i Ekspoziture granične pomorske policije Podgorica su, postupajući po operativnim saznanjima, na putnom pravcu Mataguži - Šarova topola, na oko 500 metara od Skadarskog jezera, zaplijenili teretno motorno vozilo, bez registarskih oznaka, sa navedenom količinom kafe. Vozilo i kafa predati su službenicima policije Podgorica koji su izuzeli tragove iz navedenog vozila, dok se za vozačem, koji je kako se sumnja, pobjegao kada je primijetio policijske službenike, tragalo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je, kako se navodi, ubrzo identifikovala i uhapsila I.S, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenje u pokušaju.

"Osnovano se sumnja da je I.S. namjeravao da prokrijumčari kafu na teritoriju Republike Albanije. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", navodi se u saopštenju.

Bonus video: