Šta muškarci žele?

Pokažite svoj seksipil, zavedite ga otkrivajući svoje atribute, ali, naravno, ne budite napadne. Maštu muškarca će prije pobuditi naznake dekoltea, nego dekolte koji gotovo sve otkriva.
100 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2011. 17:01h

Muškarci u ženama ne traže samo ljubavnicu već i prijatelja, pratlju, osobu koja će ih podržavati i biti uz njih. Zbog toga je veoma bitno ostaviti dobar prvi utisak i znati šta muškarci žele, kako biste bile samouvjerene.

- Dame, imajte na umu da muškarci ne vole nametljive osobe. Poštuju žene koje imaju vlastiti život i prijatelje s kojima izlaze kada on želi prostor samo za sebe, kako bi, naprmijer, s prijateljima gledao utakmicu.

- Iako stručnjaci za veze savjetuju da je poželjno da dame naprave prvi korak, ipak to prepustite muškarcima. Oni vole da preuzmu inicijativu i da odluče kada je pogodan trenutak da vas pozovu na izlazak.

- Male stvari čine život. U svakom trenutku pokazujte da vam je stalo i obasipajte ga sitnim znacima pažnje, ali nemojte pretjerivati.

- Pokažite svoj seksipil, zavedite ga otkrivajući svoje atribute, ali, naravno, ne budite napadne. Maštu muškarca će prije pobuditi naznake dekoltea, nego dekolte koji gotovo sve otkriva.

- Nikada na prvom sastanku ne pokazujte da biste najradije s njim završile u krevetu. Pustite da se situacija odvija svojim tokom.

- Svaki muškarac pored sebe želi ženu koju drugi poštuju.

- Budite uz njega kada ste mu potrebne, jer muškarci u partnerki traže i prijatelja.

- Ne dozvolite sebi da ga zamarate pozivima i stotinama poruka dnevno. Takvo nešto niko ne voli. Takođe, nemojte ga neprestano ispitivati o budućnosti.

- Pripazite na svoje manire, ukoliko želite kulturnog i dobro vaspitanog mladića, savjeti su stručnjaka za veze, prenose britanski mediji.

Bonus video: