Radnica marketa u Zeti završila u hitnoj poslije svađe sa šefom

Nakon kratkog verbalnog konflikta i psovke na njen račun, bivša radnica "Golda" tvrdi da je šef onda ustao sa stolice, uhvatio je za ruku i izgurao iz kancelarije
0 komentar(a)
pljacka prodavnica, Foto: Arhiva "Vijesti"
pljacka prodavnica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 16.04.2011. 07:30h

Radnica marketa “Gold” u Zeti Slađana Marjanović, prijavila je u četvrtak veče podgoričkoj policiji da je na radnom mjestu fizički napao poslovođa Siniša Šuškavčević.

Dok je radila na sektoru za suhomesnate proizvode, kako je kazala, negdje oko 22 časa, on joj je prišao i saopštio joj da je dobila otkaz i da narednog dana ne dolazi na posao, dok je ostalim koleginicama predočio da će biti kažnjene za 20 odsto mjesečne plate. Otkaz je, kako je objasnila, dobila jer je razgovarala sa koleginicama.

"Otišla sam onda do njegove kancelarije da ga pitam zašto je to učinio, on je odgovorio da me je dosta puta do sada opominjao i da to više neće činiti", kazala je Marjanović “Vijestima”.

Nakon kratkog verbalnog konflikta i psovke na njen račun, bivša radnica "Golda" tvrdi da je šef onda ustao sa stolice, uhvatio je za ruku i izgurao iz kancelarije.

Zbog jakog bola, kako tvrdi, obratila se i Službi hitne pomoći, a slučaj je prijavila i policiji. Marjanović tvrdi da postoje svjedoci incidenta V. L. i B. Đ., a policiji je predložila da pregleda i kamere, koje su, tvrdi ona, snimile sporne scene.

Siniša Šuškavčević je za “Vijesti” negirao tvrdnje Marjanovićeve, ali nije želio da ih komentariše.

Bonus video: