13 saobraćajnih nezgoda, nije bilo povrijeđenih

Na jugu Crne Gore saobraća se po pretežno suvim putevima, a na sjeveru, zbog slabijeg snijega i niske temperature, ima poledice na prevojima
0 komentar(a)
Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 15.04.2011. 06:45h

U protekla 24 sata na putevima u Crnoj Gori dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Na jugu Crne Gore saobraća se po pretežno suvim putevima, a na sjeveru, zbog slabijeg snijega i niske temperature, ima poledice na prevojima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Na putu Berane-Rožaje saobraća se otežano zbog zaostalog snijega, dok je na putu Rožaje-Kula obustavljen saobraćaj za šlepere i kamione sa prikolicom.

AMSCG savjetuje opreznu vožnju.

Na putu Prijepolje-Bijelo Polje, u mjestu Barski most, saniraju se tri tunela, zbog čega se saobraćaj prekida za sve kategorije vozila od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, od 14 sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta, a noću od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave putnička vozila i autobusi usmjeravaju se na put preko Pljevalja.

Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Na graničnim prelazima Dobrakovo, na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, kod tunela 17, saobraća se jednom trakom i djelimično proširenjem.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u toku je sanacija mostova Ajkunići i Bijela crkva 2, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju i u mjestu Bać, na putu Berane-Rožaje-Špiljani, zbog klizišta.

Bonus video: