Kada se vrući seks obije o glavu

Volite ženu kraj koje ste, ali, desilo se: koja čašica više, malo flerta, kočnice su popustile i prevarili ste je! Donosimo nekoliko razloga zbog kojih je ipak bolje da joj za to ne kažete.
110 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.04.2011. 11:25h

Svjesni ste toga da je to bila samo usputna avantura

Popilo se malo više, pao je flert, a kako niste mogli da se obuzdate, prepustili ste se trenutnoj strasti. Iako ste ujutru shvatili da ste pogriješili, već je kasno, desilo se. Ubijeđeni ste da više nećete uraditi tako nešto. I zaista, zbog čega priznati takvu avanturu i tako rizikovati ljubav s osobom do koje vam je zaista stalo?

Iako se desilo, ona ipak ne želi da zna

Tačno je da u pravoj, čvrstoj vezi nema mjesta za tajne i da je iskrenost najbitnija, zanemarite to u ovakvoj situaciji: žene ne bi znale šta ih je snašlo, ako bi muški pol bio brutalno iskren. Ako pak želite da otkrijete najdublju i najmračniju tajnu, budite sigurni u jedno – njena osjećanja prema vama nikada više neće biti ista.

Ipak ne želite da sebi zagorčate život

Dobro, priznali ste joj da ste je prevarili, a ona je nakon nekoliko mjeseci nekako uspjela da se izbori s tim. Ali, to je samo privid: nikada zapravo neće zaboraviti. Zaista ste sigurni da vam to tokom svake svađe neće spomenuti? Ostaće vam u pamćenju taj trenutak slabosti, a ona će uvijek imati argument za svaku svoju potencijalnu grešku.

Osvetiće se, kad tad

Rijetke su žene koje uspiju da odole osveti: pošto unište nekoliko stvari koje vam znače, vremanom može da dođe na ideju da vam konačno vrati milo za drago i to na vaš način: usputnim, vrućim seksom s nekim saradnikom.

Postoji solucija i da vas napusti

To je u stvari najvjerovatniji scenario: povrijeđena je, ljuta, u šoku, bijesna. Odjednom će da shvati da više ne može da bude sa vama.

Zato što je volite

Ljubav je vjerovatno razlog zbog kojeg ste vas dvoje u vezi. Sigurni ste u to da je volite, ali, na malo čudan način pokazujete to, ipak ste je prevarili. Ok, da je ne volite, onda bi se sigurno jednonoćna avantura pretvorila u nešto trajniji odnos. Da, da vam nije stalo do nje, tada vas ne bi morio osjećaj krivice. Možete da joj se odužite tako što ćete postati bolji prema njoj i pokazati koliko vam znači.

Na kraju, priznali biste to iz krajnje sebičnih razloga

Priznanje će zapravo koristiti samo vama: oslobodićete se ogromnog tereta koji vas cijelo vrijeme prati, a ona će se boriti s osjećanjem beznađa i izdaje. Poštedite je toga: napravili ste grešku i, jednostavno, naučite da živite s tim!

Bonus video: