Ketrin Zita-Džouns liječena od psihičkih problema

Poremećaj od kojeg je liječena karakterišu promjene raspoloženja i periodi depresije i obično se liječi medikamentima i psihoterapijom
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.04.2011. 08:55h

Oskarovka Ketrin Zita-Džouns bila je na liječenju od psihičkih problema, saopštila je njena predstavnica za medije a prenijele agencije.

"Poslije prošlogodišnjeg stresa, odlučila je da se prijavi u specijalizovanu ustanovu gdje je bila na kratkom liječenju", navodi se u saopštenju.

Ketrin Zita-Džouns (41) "sada se osjeća odlično i jedva čeka da ove nedjelje počne da radi na dva nova filma", dodala je predstavnica.

Poremećaj od kojeg je liječena karakterišu promjene raspoloženja i periodi depresije i obično se liječi medikamentima i psihoterapijom.

Britanske glumica je udata za Majkla Daglasa koji je prošle godine hemoterapijom i zračenjem liječen od raka grla i koji je u januaru proglašen zdravim. Par ima dvoje djece, 10-godišnjeg sina i sedmogodišnju ćerku.

Ketrin Zita-Džouns je 2003. dobila nagradu američke filmske akademije za epizodnu ulogu u "Čikagu", a poznata je i po rolama u ostvarenjima "Putevi droge", "Ponovo u igri" i "Maska Zoroa".

Bonus video: