Na tri mjesta u Budvi policija našla krv ubice Dragana Bećirovića

Tragovi su vještačeni u Forenzičkom centru u Danilovgradu gdje je potvrđeno da pripadaju istoj osobi, a potom je zbog dodatnih analiza taj nalaz upućen u Beograd
94 pregleda 0 komentar(a)
Ubistvo Dragan Bećirović, Foto: Savo Prelević
Ubistvo Dragan Bećirović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.04.2011. 07:05h

Tokom istrage ubistva biznismena Dragana Bećirovića policija je u blizini mjesta gdje je ubijen pronašla i krv, koja najvjerovatnije pripada ubici.

“Vijestima” je u policiji saopšteno da je krv nađena na nekoliko lokacija u blizini mjesta, gdje je u noći između subote i nedjelje usmrćen izvršni direktor kompanije “Bepler i Džejkobson” u čijem su lancu veliki hoteli u Budvi i Kolašinu.

"Krv, koja pripada istoj osobi, nađena je u dvorištu ispred zgrade gdje je Bećirović ubijen, igralištu u blizini ali i u prolazu u tom budvanskom kvartu", kazao je “Vijestima” izvor iz policije.

Tragovi su vještačeni u Forenzičkom centru u Danilovgradu gdje je potvrđeno da pripadaju istoj osobi, a potom je zbog dodatnih analiza taj nalaz upućen u Beograd na dodatna vještačenja.

Budvanska policija, ali ni porodica ubijenog Bećirovića još nije dobila obdukcioni nalaz patologa, mada se pretpostavlja da je biznismen iskrvario na smrt jer je jedno zrno okrznulo ključnu arteriju na preponi.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: