Počela prodaja karata

Odlično sam se pripremio, jer sam svjestan interesovanja i ljubavi ovdašnje publike prema ovom sportu. Spremao sam se, kao za meč karijere, i što se mene tiče, možemo u ring odmah - bio je kratak Beloni
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.04.2011. 13:03h

Francuz Frederik Beloni, koji je juče doputovao u Podgoricu na šampionski meč za titulu prvaka svijeta WAKO federacije u lou - kiku sa Ivanom Strugarom, djelovao je prilično siguran u sebe.

- Odlično sam se pripremio, jer sam svjestan interesovanja i ljubavi ovdašnje publike prema ovom sportu. Spremao sam se, kao za meč karijere, i što se mene tiče, možemo u ring odmah - bio je kratak Beloni.

A prodaja ulaznica za tribine “Morače” počela je ispred hotela “Crna Gora”, sok će sjutra i na dan borbe (petak) ulaznice biti u prodaji i na šalterima SC “Morača” po cijeni od pet eura.

U hotelu “Apart Premijer” sjutra u 12 sati zakazano je zvanično mjerenje, a nakon njega i konferencija za novinare dvojice asova. Beloni je jedini borac sa kojim Strugar nema pozitivan skor u karijeri, jer je u jedinom okršaju u Parizu Francuz slavio sudijskim preglasavanjem sa 2:1.

Bonus video: