Najpopularnija lutka za seks

Proizvedene su dvije verzije lutke. Prva na pakovanju ima sliku Miley s gitarom i izmijenjenim naslovom njezine najpoznatije pjesme, koji u ovoj verziji korisniku obećava nezaboravni provod, a bolan za Miley.
149 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.04.2011. 17:45h

U industriji zabave za odrasle nikada nema predaha. Svakom prilikom pokušavaju da unovče najrazličitije afinitete, fetiše i fantazije, a najnoviji potez firme Pipedream Products, koja se bavi proizvodnjom igračaka za seks, iznenadio je mnoge.

Miley Cyrus nedavno je napunila 18 godina i tako postala zakonski raspoloživi model za lutku za seks. Proizvođač seksi igračaka nije oklijevao i odmah je napravio lutku koja liči na teen zvijezdu.

Proizvedene su dvije verzije lutke. Prva na pakovanju ima sliku Miley s gitarom i izmijenjenim naslovom njezine najpoznatije pjesme, koji u ovoj verziji korisniku obećava nezaboravni provod, a bolan za Miley. Na drugom pakovanju je njena slika pred mikrofonom, uz obećanje da će uskoro pričati u vaš mikrofon.

S obzirom da većinu publike ove teen senzacije čine djeca, postavlja se pitanje kako je ova lutka za seks rasprodata za manje od 48 sati nakon što je stavljena u prodaju?

Bonus video: