Aerodromi Crne Gore sa 25 hiljada eura pomažu Mariju Vuković

”Daću, kao i do sada, svoj puni doprinos da kao sportista vrhunskim rezultatatima afirmišem Crnu Goru”, kazala je Vuković.
54 pregleda 0 komentar(a)
Marija Vuković, Foto: ARHIVA VIJESTI
Marija Vuković, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 08.04.2011. 12:48h

Javno preduzeće Aerodromi Crne Gore i crnogorski Atletski savez potpisali su danas sponzorski ugovor, koji se odnosi na finansiranje dijela programa juniorske svjetske šampionke u skoku u vis Marije Vuković.

Ugovor je potpisan na godinu, a njegova vrijednost iznosi 25 hiljada eura.

Potpisali su ga direktor Milovan Đuričković i predsjednik Atletskog saveza Crne Gore (ASCG) Milorad Vuletić.

Potpisnici ugovora konstatovali su važnost saradnje i doprinos sponzora razvoju i uspjesima Marije Vuković.

Đuričković je naglasio da su Aerodromi prepoznali važnost tog projekta kao državno preduzeće i najavio da će i u narednom periodu pomoći program crnogorske atletičarke.

”Aerodromi su 25 hiljada EUR opredijelili da pomognu dio programa Vuković. Aerodromi su joj bili talični, pripremili su joj veličanstven doček i vjerujem da će biti priređivani i u buduće", kazao je Đuričković na konferenciji za novinare.

Vuletić se zahvalio svima koji su prepoznali projekat i koji su pomogli ili koji će pomoći.

”Veoma je važno da se, osim države, u projekat uključe i sponzori. Hvala svima koji su pomogli, a nadam se da će ovo biti još jedan poziv i ostalima da se uključe”, kazao je Vuletić.

Juniorska svjetska šampionka obećala je da će se truditi da ulaganja opravda vrhunskim rezultatima.

”Daću, kao i do sada, svoj puni doprinos da kao sportista vrhunskim rezultatatima afirmišem Crnu Goru”, kazala je Vuković.

Njen trener Dragutin Topić najavio je da Vuković ove godine očekuje Evropsko prvenstvo u Talinu, kao i da će nastupiti na Igrama malih zemalja u Lihteštajnu.

”Cilj nam je da Vuković iduće godine ispuuni normu za Olimpijske igre 2012. godine, a da četiri godine kasnije osvoji medalju”, kazao je Topić.

Bonus video: